Huurauto’s

Van een klein huurautootje tot een grote 9-persoonsbus bent u hier bij het goede adres

trouwauto's amerikanen

Trouwauto’s

Twee prachtige auto’s die uw trouwdag compleet maken.

Wintersport-verhuur

Skiboxen en sneeuwkettingen

Alle uitrustingen voor een veilige reis door winterse omstandigheden.

takkenversnipperaar eliet super prof 2000

Takkenversnipperaar

Met deze houtversnipperaar versnippert u gemakkelijk en snel een berg takken.

Houtklover

Zeer krachtige houtklover waarvoor bijna geen boom te sterk is.

Trouwauto huren

Voor de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk een auto die daarbij past. Een grote passie van Titus van Straalen zijn Amerikaanse auto’s. Hij is trotse eigenaar van een Dodge Challenger ’70 en een Pontiac Bonneville ’59. Deze auto’s kunt u inclusief chauffeur huren voor bijvoorbeeld een trouwerij of een uitje.

Skiboxen sneeuwkettingen huren

Wanneer u naar een wintersportgebied rijdt zoals Oostenrijk of Frankrijk is het verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben in de auto. Bij autobedrijf Van Straalen huurt u eenvoudig te monteren sneeuwkettingen. Voor €3,- per dag kunt u de sneeuwkettingen al meenemen. Ook skiboxen voor de extra bagage kunt u bij ons huren. Wij hebben twee maten skiboxen van het merk Thule. Voor slechts €5,- per dag huurt u een skibox.

Van Straalen Verhuur

Bij Van Straalen Verhuur kunt u diverse producten huren. Zo bieden wij onder andere auto’s, aanhangers, sneeuwkettingen en houtverwerkmachines aan voor de verhuur.

Auto huren

Iedere maat auto kunnen wij u tegen een scherp tarief aanbieden. Via het online reserveren kunt u gemakkelijk de juiste auto reserveren. Wanneer u met een groep vrienden of grote familie op vakantie gaat is het gezellig en kostenbesparend om onze 9-persoonsbus te huren.  Ook een verhuizing is geen probleem wanneer u bij ons een grote verhuisbus huurt.

Bij het huren van een van onze auto’s is de pechhulp altijd inbegrepen. Ook zijn de auto’s altijd verzekerd met een inzittende verzekering, dit voorkomt gedoe achteraf. Wanneer u een auto wilt huren dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De borg die wij berekenen dient u vooraf via bank overgemaakt te hebben.

2 reacties

Verhuurauto's - Van Straalen · 24 november 2015 op 13:52

[…] Verhuur […]

Auto huren | Autobedrijf Van Straalen · 18 januari 2017 op 13:50

[…] Verhuur […]

Geef een reactie