Verzekering

Verzekering

Uw trotse bezit wilt u goed verzekeren. De BOVAG Autoverzekering is de beste verzekering voor uw occasion. Neem bijvoorbeeld de aanschaf waarderegeling:

Wordt uw auto gestolen of total loss verklaard, dan ontvangt u niet de dagwaarde, maar wordt de aanschafprijs van uw auto vergoed. Dat verschil loopt al snel in de duizenden euro’s. Kortom: voor € 10.000,- gekocht is voor € 10.000,- verzekerd.

Bij de BOVAG Autoverzekering heeft u een ruime keuze uit dekkingen. Hierdoor kiest u voor de verzekering die het best past bij uw wensen of uw budget. In het dekkingsoverzicht staat wat verzekerd is bij de dekkingen WA, Beperkt casco en de drie varianten van Volledig casco.

De voordelen van een BOVAG Autoverzekering

Auto

U blijft altijd mobiel

Gratis vervangend vervoer tijdens schadeherstel

lijst

Geen kleine lettertjes

€10.000,- gekocht is
€10.000,- verzekerd

Pen

Dagelijks opzegbaar

Wilt u ervan af? U kunt dagelijks opzeggen. Ook in het eerste jaar

Duim

Geen gedoe bij schade

U levert uw sleutels in en alles wordt voor u geregeld

Mocht u via deze website een verzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Heeft u vragen over de verzekering, neem dan contact op met onze verzekeringsmaatschappij Bovemij Financiële Diensten op 0800-0044. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering