Meer dan 30 jaar een begrip in West-Friesland

Bosch Car Service Autobedrijf Van Straalen is sinds 1985 actief in West-Friesland. Voor 2015 heette het Autobedrijf Weel en van Straalen, daarna is het veranderd naar Autobedrijf Van Straalen. 

De ruime ervaring is te merken in de service en kwaliteit die wij bieden. Sinds 1990 zijn wij gevestigd op de herkenbare locatie aan de Vlakdissel, goed te zien vanaf de rotonde bij De Goorn. Vanaf de rotonde kunt u een vluchtige blik werpen op onze voorraad occasions. Wilt u meer zien? Kom gerust binnen in onze showroom.

Waarvoor kunt u bij ons terecht

In onze showroom staan altijd ongeveer 30 occasions, van verschillende merken. Onze verkoper is u graag van dienst met zijn deskundig advies onder het genot van een kopje koffie. Als wij uw droomauto niet hebben staan, zoeken wij uw auto elders in het land door middel van een zoekopdracht.

Autobedrijf Van Straalen is aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG, hierdoor kunnen wij u een autoverzekering aanbieden die als beste is getest door de consumentenbond. Als Bosch Car Service bedrijf hebben wij deskundigheid in huis om problemen van alle merken auto’s op te lossen. Onze medewerkers zijn goed geschoold en volgen regelmatig trainingen zodat zij ook de nieuwste modellen snel weer op weg kunnen helpen.

In de werkplaats staan de monteurs voor u klaar die u overal mee kunnen helpen. De monteurs gaan regelmatig op cursus om bij te blijven met de nieuwste technologieën.

Vanaf 2015 is autobedrijf van Straalen aangesloten bij het Kentekenloket concept.
Dit is de vervanger van de postkantoren als het over tenaamstellingen van voertuigen gaat.
Wat dit precies inhoudt, dat leest u hier.

 

1 reactie

Kentekenloket - Van Straalen · 23 november 2015 op 11:14

[…] Bedrijf […]

Geef een reactie