Banden

Banden

Heeft u banden nodig voor uw auto? Wij bieden u scherpe prijzen en een snelle montage. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij Autobedrijf Van Straalen.

banden autobedrijf de goorn

Veilig op weg met de juiste banden bij Van Straalen!

Bij ons als onafhankelijke Bosch Car Service bedrijf kunt u terecht voor een persoonlijk advies van autobanden tegen een scherpe prijs. Met behulp van onze apparatuur kunnen wij vlot en veilig banden monteren en balanceren op de velg.

  • Snelle en vakkundige montage
  • Lekke band? kom langs zonder afspraak!
  • Onafhankelijke bandendealer voor ieder budget
  • Altijd de juiste bandenspanning

Voordelige bandenmontage

Bij Bosch Car Service Van Straalen staan we voor kwaliteit. Wij monteren en balanceren uw autobanden met de grootste aandacht en vakkundigheid. Daarna brengen wij de banden gratis op de juiste bandenspanning.

Heeft u last van trillingen? Dan is de kans groot dat de auto niet goed gebalanceerd is.  Plan eenvoudig en snel een online afspraak!

Bandenwissel

Is het weer tijd voor de zomerbandenwissel of winterbandenwissel? Maak online een afspraak voor een bandenwissel. In een half uur tot een uur voorzien we uw auto van nieuwe autobanden. Als u wilt kunnen wij uw gewisselde banden bij ons opslaan in ons bandenhotel. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt of APK-keuring nodig? Dan is het handig om deze te combineren met uw bandenwissel.

De juiste autobanden voor elk seizoen

Zorg dat u elk seizoen met de juiste autobanden rijdt. Het profiel van een winterband is anders dan die van een zomerband of all-seasonband. Ook is het in landen als Duitsland en Oostenrijk verplicht om in de winterperiode op winterbanden te rijden.

Bandencheck

Twijfelt u aan de kwaliteit van uw autobanden? Een regelmatige check verlengt de levensduur van de band. Wij controleren direct de bandenspanning, profieldiepte en het slijtpatroon van de band.

U bent altijd welkom, ook zonder afspraak!

Voordelen van Autobedrijf van Straalen

BOVAG gecertificeerd
Onderhoud/reparatie alle merken
Eerlijk advies
Vervangend vervoer
Voordelige pechhulpservice