Wat kost een bandenwissel?

Komt u voor een bandenwissel dan controleren wij gelijk uw remvloeistof, koelvloeistof, ruitenvloeistof, oliepeil en verlichting! Bij Autobedrijf Van Straalen hanteren wij vaste prijzen voor een banden- en wielenwissel. Ongeacht hoe klein of groot uw auto en banden zijn, wij hanteren één prijs.

Bandenwissel €84,70
De prijs van een bandenwissel (het verwisselen van een band op dezelfde velg) bestaat uit twee onderdelen:

  • De montagekosten van de banden
  • De kosten voor het balanceren van de banden

De wielen moeten gebalanceerd worden na montage van de band, om de wielen in balans onder de auto te plaatsen. Mogelijk is het noodzakelijk om de ventielen te verwisselen (€2,-).

Wielenwissel €36,30
Bij een wielenwissel wordt het complete wiel (band inclusief velg) gewisseld. Bij een wielenwissel is het balanceren van een band niet nodig. De prijs van een wielenwissel bestaan enkel uit het wisselen van de wielen. Wel controleren wij alle vloeistoffen en verlichting van de auto voor u.

Winterbanden

In de wintermaanden bieden winterbanden meer veiligheid op de weg. Bij lagere temperaturen worden zomerbanden harder, wat resulteert in minder grip. Het rubber van de winterband is speciaal samengesteld zodat het ook bij lagere temperaturen flexibel blijft. Al bij temperaturen onder de 7ºC zijn de prestaties van winterbanden beter. Daarnaast is ook het profiel anders, de kleinen lamellen zorgen ervoor dat sneeuw weer loskomt uit het profiel. Kortom, winterbanden bieden betere grip, comfortabeler rijgedrag en meer veiligheid onder winterse omstandigheden.

Onafhankelijk en meedenkend advies 

Bosch Car Service van Straalen is een merk onafhankelijke bandenspecialist in De Goorn. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan winterbanden van een hoge kwaliteit. Wij bieden u banden voor personenauto’s, 4×4 SUV’s, bestelwagens, caravans en aanhangwagens. Is het profiel van uw band te laag, dan helpen wij u met een eerlijk advies. Elke band heeft verschillende voor- en nadelen met zijn eigen prijskaartje. Bosch Car Service van Straalen in De Goorn helpt u de juiste band te vinden. 

Opslag winterbanden of zomerbanden

Bij Bosch Car Service van Straalen in De Goorn kunt u uw banden met een goed gevoel in opslag laten nemen. Heeft u geen plek om uw banden op te slaan of vindt u het gewoon gemakkelijk als wij uw banden in opslag nemen, dan regelen wij dat voor u.

Voor €25,- per half jaar nemen wij uw banden in opslag!

Gebruikte winterbanden te koop

In onze showroom staan veel winterbanden die wij te koop aanbieden, deze banden zijn meestal zo goed als nieuw. Al onze banden zijn messcherp geprijsd. Om te checken of uw bandenmaat er ook tussen zit neem dan contact met ons op.