Houtkloofmachine

Bij Bosch Car Service autobedrijf van Straalen in De Goorn kunt u een houtkloofmachine hurengemakkelijk te bedienen houtkloofmachine huren. Deze houtklover heet de Split Fire 3455 en heeft een dubbel werkend mes dat heen en terug kan kloven, hierdoor is de Split Fire 3455 2x zo snel als een conventionele kloofmachine die maar 1 kant op kan kloven. Een gemiddelde boom kunt u binnen enkele uren helemaal gekloofd hebben. De houtklover is zeer gemakkelijke in gebruik.

 

Onze kloofmachine heeft een kloofkracht van wel 17 ton, hierdoor kunt u zeer grote brokken hout in tweeën splijten. De klover is voorzien van een benzine euro ongelood 95 motor en is daardoor overal inzetbaar. Door de dubbele hendel bediening is de machine beveiligt, zodat uw handen buiten gevaar zijn.
Aan de zijkant zit een laadklep die tot wel 250 kg kan tillen. U kunt tevens wisselen tussen een recht en een kruismes. De maximale klooflengte is 61 cm. De kloofmachine kan vervoerd worden aan een trekhaak en is gemakkelijk verrijdbaar. U kunt de houtkloofmachine ophalen in De Goorn of in Spanbroek. De houtkloofmachine wordt schoon meegegeven met een volle tank gelieve de houtkloofmachine ook weer zo af te leveren bij Autobedrijf Van Straalen in De Goorn of in Spanbroek.
 

Algemene informatie houtkloofmachine

  • Dubbel werkend mes (recht of kruis)
  • Kloofkracht van 17 ton
  • Benzine motor (dus overal inzetbaar)
  • Laadklep kan tot wel 250 kg tillen
  • Maximale klooflengte is 61 cm
  • Kan vervoerd worden met trekhaak

Tarieven houtkloofmachine

De huurprijzen zijn als volgt:
Halve dag: €60,-
ophalen 8:00 terug 12:00 of ophalen 12:00 terug 17:00  
Hele dag: €90,-
ophalen 8:00 terug 17:00 
Weekend: €150,-
ophalen vrijdag 8:00 terug maan

Wilt u de houtkloofmachine huren? neem dan contact met ons op!

0 reacties

Geef een reactie