Airco Fresh

Last van muffe luchtjes uit de ventilatieroosters van uw auto als u de airco aanzet? Kies dan voor Airco Fresh en laat uw airco voor maar €30,- reinigen. Dan kunt u daarna weer genieten van een frisse én verfrissende airco.

       

    • Wij reinigen uw airco zodat alle ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen.
    • Het reinigen van de airco vertraagt de aangroei van nieuwe bacteriën.

 

Combineer de Airco Fresh met een Airco Servicebeurt

Heeft u naast muffe luchtjes ook last van een minder koele auto? Kies dan voor onze Airco Combi Servicebeurt! Hierbij reinigen we uw airco niet alleen, maar vullen we ook direct het koudemiddel van uw airco bij.
 
Meer informatie over de Airco Combi Servicebeurt
 

Hoe vaak moet ik mijn airco reinigen?

In de luchtleidingen van uw aircosysteem hopen zich bacteriën op die tot nare luchtjes kunnen leiden en zelfs verkoudheid en allergieën kunnen veroorzaken. Wij adviseren u daarom om uw airco eens per jaar te laten reinigen. Door aan het eind van een (langere) rit de airco zo’n 10 minuten voor u thuis bent alvast uit te schakelen en de aanjager op hoge snelheid te laten draaien zorgt u voor een drogere verdamper en dus voor minder aanwas van micro-organismen. Op deze manier blijft een gereinigde airco langer fris.
 

Waarom reinigen?

De voordelen van een airco zijn niet meer weg te denken: in de zomer blijft het hoofd lekker koel en in de winter voorkomt de airco dat ramen beslagen raken. Uit onderzoek blijkt bovendien dat een ‘koele’ automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. De vochtige omgeving in een aircosysteem kan een bron zijn voor bacteriën, gisten en schimmels. Dit veroorzaakt vaak een muffe geur en een verhoogde kans op allergische reacties. Juist door schimmelsporen kunnen inzittenden last krijgen van verkoudheid, keelpijn, geïrriteerde luchtwegen en tranende ogen. Door de airco jaarlijks te laten reinigen met Forté Air Conditioner Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd, waarbij inzittenden zich op hun gemak voelen en de chauffeur helder en alert blijft.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie