Dit keer is winnaar van de Bosch Car Service APK actie gewonnen door familie Glas, klant van Bosch Car Service Autotop. De winnaar heeft een cheque gewonnen ter waarde van € 10.000,- en mag hiervoor een auto uitzoeken bij Bosch Car Service Autotop. Familie Glas wint niet alleen een waardecheque voor deze auto, maar krijgt ook de Bosch Car Service Autoverzekering, Bosch Car Service Garantie en de Bosch Car Service Pechhulp met binnenland- en Europadekking voor deze auto. De familie Glas is de 9e winnaar van 2015 die een auto wint bij een Bosch Car Service bedrijf. Dit jaar wordt er nog 1 winnaar van de APK actie gekozen.

Namens autobedrijf van Straalen willen wij familie Glas en Bosch Car Service Autotop van harte feliciteren!

Bosch Car Service geeft dit jaar 10 auto’s ter waarde van € 10.000,- weg onder iedereen die dit jaar de APK bij Bosch Car Service uit laat voeren. Wordt u de volgende winnaar? Wat moet u daarvoor doen? het is heel eenvoudig:

  • Maak een afspraak en laat de APK van uw auto uitvoeren bij een autobedrijf van Straalen of een andere Bosch Car Service garage
  • Registreer u op deze actiewebsite
  • Klik hiervoor op ‘Speel mee!’ op de homepagina
  • Laat uw persoonlijke gegevens achter en selecteer autobedrijf van Straalen waar u de APK liet uitvoeren.

Zo eenvoudig is het! Deze kans kunt u niet laten liggen.

Maak daarom snel een afspraak voor het inplannen van uw APK. Dan maakt ook u kans op de laatste auto die weggegeven gaat worden. De winnaar krijgt na de trekking* snel bericht en mag zelf bij Autobedrijf van Straalen een auto uitzoeken* ter waarde van € 10.000,-. Bosch Car Service overtreft altijd uw verwachtingen! Deze actie loopt tot 2016.

Let op: Per APK-keuring en kenteken mag er 1 keer worden deelgenomen. Bij Autobedrijf van Straalen betaalt u voor een APK-keuring slechts €29,50.

Meer informatie over de Win Een Auto actie kunt u hier vinden.

Categorieën: Geen categorie