Ruitreparatie

Bijna iedereen heeft het waarschijnlijk wel een keer meegemaakt: een sterretje in de voorruit. Een klein sterretje is gemakkelijk te repareren met een vakkundige ruitreparatie. Wanneer u doorrijdt met een klein sterretje in het voorraam ontstaat er een kans dat het sterretje doorscheurd tot een grote barst. Met als gevolg dat het gehele voorruit vervangen moet worden. Om dit te voorkomen raden wij aan om een sterretje in het voorruit te melden bij ons zodat dit snel gerepareerd kan worden. Daarmee voorkomt u onnodige extra kosten, zoals het vervangen van uw voorruit.

Wist u dat een auto met een scheur met aftakking in het gezichtsveld van de voorruit niet door de APK keuring komt? 

Wanneer een sterretje kleiner is dan een 1 euromunt kunnen wij het sterretje bijna altijd snel repareren. Het repareren van een sterretje gaat als volgt. de beschadiging wordt door middel van een diamant boortje vakkundig uitgeboord. Daarna wordt de beschadiging geïnjecteerd met helder hars. De toplaag van de hars wordt aangevuld met een andere hars die een chemische reactie vormt. Deze chemische reactie zorgt ervoor dat de hars hard wordt. Daarna wordt de hars wordt uitgehard met een UV-lamp en uw ruit is weer zo goed als nieuw.

Ruitvervanging

Wanneer de beschadiging groter is dan een 1 euromunt zal wellicht het voorruit vervangen moeten worden. Dit kan het beste beoordeeld worden door onze monteurs in de werkplaats. Een sterretje kan voor zeer onveilige situaties zorgen wanneer de beschadiging zich in het gezichtsveld bevindt. Dus wacht niet te lang met de reparatie.

Ruitreparatie Autobedrijf Van Straalen

Heeft u een sterretje of barst in het voorraam? maak dan een afspraak en wij repareren uw voorruit!

Gratis reparatie ruitschade

De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden deze reparatie volledig. Wij handelen de kosten direct met uw verzekeringsmaatschappij af zodat u er geen omkijken meer naar heeft.