Qooder dealer de Goorn

Qooder Nederland heeft inmiddels een sterk landelijk dealernetwerk. Daar profiteert u extra van, want alle dealers zijn aangesloten bij ‘s lands grootste garageketen – Bosch Car Service – en hebben grote kennis van zaken.

Sinds 2021 zijn wij de Qooder dealer geworden voor de kop van Noord-Holland. Door onze passie voor gemotoriseerde voertuigen, van motor tot auto, waren wij al snel geïnteresseerd in de Qooder en de zijn Hydraulic tilting system (HTS). Dankzij het mooie Zwitserse design heeft de Qooder een stoer uiterlijk gekregen, tevens hierdoor hebben wij besloten om dealer te worden van de Qooder. De besturing van de motorscooter is in de eerste paar bochten even een apart gevoel, maar dat went heel snel. Met alleen een B-rijbewijs voor 2013 krijg je dan echt het motorrijgevoel. Het grote voordeel van de 3 of 4 wielen met het HTS systeem is dat alle wegen comfortabel aanvoelen, zelfs hobbels, natte wegen en vuil op de weg is geen moeite voor de Qooder.

Qooder

Wendbaar en vrij als op 2 wielen, stabiel en veilig op 4 wielen. De Qooder Quadro is de ultieme combinatie van wendbaarheid en stabiliteit. Met het 400cc motorblok en de CVT-automaat kunt u comfortabel en snel door het verkeer manoeuvreren.

QV3

De driewielige versie van de Qooder is een lichte en makkelijk wendbare motorscooter met een verbazingwekkend vermogen door het 346cc motorblok. Onder het comfortabele en grote zadel voor twee personen is nog een zee van ruimte, voor onder andere twee helmen.