Bosch Car Service

Bosch Car Service is een wereldwijd garageconcept van Bosch, het kwaliteitsmerk dat u ongetwijfeld kent van de huishoudelijke apparaten en gereedschappen. Vaak is zo’n 70% van de technische onderdelen in een auto gemaakt door Bosch. Ook stond Bosch aan de wieg van innovaties als ABS. Op basis van die diepgaande kennis en ervaring is Bosch Car Service in het leven geroepen. Binnen dit concept gebruiken wij geavanceerde apparatuur die het mogelijk maakt om storingen aan alle merken auto’s te verhelpen.
Onze monteurs krijgen speciale trainingen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Tenslotte hanteren wij ook de kwaliteitsrichtlijnen van Bosch m.b.t onderhoud en APK –keuringen.

Lease

Behalve de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, verzorgen wij ook het onderhoud van alle merken auto’s. Daarbij komt dat veel leasemaatschappijen kiezen voor onderhoud van hun wagenpark bij Bosch Car Service bedrijven. Dus ook voor het onderhoud van uw lease-auto kunt u bij ons terecht.

Bij Bosch Car Service doen we alles voor uw auto; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij Bosch Car Service is uw auto daarvoor in betrouwbare en vakkundige handen. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u bij ons verwachten. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies: alles onder één dak voor uw gemak.