Garantie en Bovag

U kent BOVAG ongetwijfeld van de bekende garantie, de BOVAG-garantie. Het is niet voor niets dat die garantie zo bekend is geworden. Want wie een gebruikte auto koopt, krijgt er met die BOVAG-garantie ineens een flink stuk zekerheid bij. De zekerheid bijvoorbeeld dat gebreken worden hersteld die u bij de koop over het hoofd heeft gezien. En de zekerheid dat u een garantieperiode heeft. Op de website van BOVAG kunt u meer informatie vinden over de garantiebepalingen.

Als u bij autobedrijf van Straalen de showroom binnenloopt dan ziet u op onze prijskaarten de showroomprijs en de internet/meeneemprijs staan. De internetprijs is de prijs die u op internet ziet, deze prijs is de meeneemprijs. Wat inhoudt dat u de auto meeneemt zonder garantie of afleveringsbeurt.

De showroomprijs is de all-in prijs. Deze prijs is hoger dan de meeneemprijs omdat u voor die prijs een afleveringsbeurt, onderhoudsbeurt, nieuwe APK, garantie en eventueel schade herstel krijgt. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld alleen een nieuwe APK of alleen een afleveringsbeurt. Dan kiezen we een prijs die ertussen zit.

Wij zijn van mening dat de tijd waarin we leven hier ook om vraagt. Duidelijkheid en transparantie. Onze prijsopbouw is voor iedereen transparant en er kan gekozen worden naar de wensen van u als koper.

kenteken overschrijven

Prijzen

Als u een auto bij ons koopt voor de showroomprijs dat zit daar het volgende bij in:

  • Afleveringsbeurt; De auto krijgt een halve tank brandstof, een poetsbeurt van binnen en buiten en een nieuwe mattenset
  • Onderhoudsbeurt; De auto krijgt een onderhoudsbeurt volgens schema, zodat de auto een jaar lang (+/- 15.000km) geen onderhoud meer nodig heeft.
  • Nieuwe APK; Wij voorzien de auto van een nieuwe apk zodat u daar een jaar lang geen omkijken naar heeft.
  • Schadeherstel; Soms zit schadeherstel bij de showroomprijs inbegrepen, vraag hiervoor aan de verkoper voor meer informatie.